EFFECTIEVE BEURSDEELNAME EN MERKBELEVING

Wanneer is een beursdeelname of merkbeleving geslaagd? Hoe hoog leg je de lat?
Beewan is expert op dit gebied en regelt het van A tot Z.

Van Formule 1 naar rekenformule

Mastervolt levert een bijzondere bijdrage aan de vloot van de VOLVO Ocean Race, de Formule 1 op het gebied van zeilen. Zonder sponsor te willen zijn, heeft dit bedrijf geïnvesteerd in activiteiten en communicatie rondom dit prestigieuze event. De grote vraag was echter: is het zinvol om hier de volgende keer weer in te investeren?

In 2,5 week van eerste kennismaking naar succesvolle beurscampagne

Heffiq, de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) uit Vianen besloot op het laatste moment om tòch deel te nemen aan de Logistica 2017. Niet uitsluitend als dealer van Hyster, maar vooral als dienstverlener. Hoe en in welke vorm was nog onduidelijk, maar de openingsdatum van de beurs stond vast.

Wet T-shirt carwash in een Amsterdams jasje

De International Carwash Association (ICA) organiseert al jaren de Carwash Show in Las Vegas. Op zijn Amerikaans natuurlijk, compleet met mooie dames die auto’s laten glanzen en de wangetjes laten gloeien. In Europa hebben we een ander klimaat, dus onze wasstraten zijn mechanisch. Ook zakelijk is het een ander klimaat, dus kregen we de vraag om een eigen identiteit te bedenken voor de eerste Carwash Show Europe in Amsterdam.

WERKWIJZE

De combinatie van de resultaatgerichte werkwijze
en het enorme referentiekader van Beewan is absoluut uniek.

Strategie

Concept

Design

Projectmanagement

Realisatie

(Inter)actie

Evaluatie

Programmamanagement

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Thomas van Workum

VanRiet

"Beewan is aangesloten bij onze ondernemingsstrategie en is daardoor niet alleen in staat om ons wereldwijde beursprogramma te realiseren maar ook bijvoorbeeld onze Noord-Amerikaanse marktintroductie". 

Joost Schaaff

WineStein

"Beewan is voor ons niet alleen een strategische partner die meedenkt op het gebied van proposities en aanvalsplannen, ze zorgen ook dat we op beurzen kunnen presenteren waar jarenlange wachtlijsten voor staan zoals de ProWein in Dusseldorf". 

Jack Hoogendoorn

Canon Medical Systems Europe

"Je komt het niet vaak tegen: mensen die recht door zee zijn, resultaatgericht, transparant en echte teamspelers. Samen zijn we de uitdaging aangegaan om onze marketingstrategie en -executie continue aan te scherpen en zo de ROI te verbeteren".