EFFECTIEVE BEURSDEELNAME EN MERKBELEVING

Wanneer is een beursdeelname of merkbeleving geslaagd? Hoe hoog leg je de lat?
Beewan is expert op dit gebied en regelt het van A tot Z.

Wet T-shirt carwash in een Amsterdams jasje

De International Carwash Association (ICA) organiseert al jaren de Carwash Show in Las Vegas. Op zijn Amerikaans natuurlijk, compleet met mooie dames die auto’s laten glanzen en de wangetjes laten gloeien. In Europa hebben we een ander klimaat, dus onze wasstraten zijn mechanisch. Ook zakelijk is het een ander klimaat, dus kregen we de vraag om een eigen identiteit te bedenken voor de eerste Carwash Show Europe in Amsterdam.

Van Formule 1 naar rekenformule

Mastervolt levert een bijzondere bijdrage aan de vloot van de VOLVO Ocean Race, de Formule 1 op het gebied van zeilen. Zonder sponsor te willen zijn, heeft dit bedrijf geïnvesteerd in activiteiten en communicatie rondom dit prestigieuze event. De grote vraag was echter: is het zinvol om hier de volgende keer weer in te investeren?

Positionering van de minder bekende kant van een wereldmerk

Kärcher is wereldmarktleider op het gebied van reiniging, bij het grote publiek vooral bekend van de fris geel-zwart gekleurde hogedrukspuiten voor thuisgebruik. De antraciet gekleurde productlijn van Kärcher Professional is een stuk minder bekend bij logistieke managers en verdient specifieke aandacht op de Logistica in Utrecht.

WERKWIJZE

De combinatie van de resultaatgerichte werkwijze
en het enorme referentiekader van Beewan is absoluut uniek.

Strategie

Concept

Design

Projectmanagement

Realisatie

(Inter)actie

Evaluatie

Programmamanagement

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Richard van Santen

A.Hak

“Beewan heeft ons met een frisse blik naar onze live communicatie laten kijken. Na enthousiasmerende workshops, waarin we oude aannames overboord hebben gezet, gaan we weer met heldere en haalbare doelstellingen naar de beurs.”

Joost Schaaff

WineStein

"Beewan is voor ons niet alleen een strategische partner die meedenkt op het gebied van proposities en aanvalsplannen, ze zorgen ook dat we op beurzen kunnen presenteren waar jarenlange wachtlijsten voor staan zoals de ProWein in Dusseldorf". 

Jack Hoogendoorn

Canon Medical Systems Europe

"Je komt het niet vaak tegen: mensen die recht door zee zijn, resultaatgericht, transparant en echte teamspelers. Samen zijn we de uitdaging aangegaan om onze marketingstrategie en -executie continue aan te scherpen en zo de ROI te verbeteren".