Hoe wij werken

Stapsgewijs zorgen we samen dat jouw idee het gewenste effect heeft

Strategie

Samen met de direct betrokkenen vanuit management, sales, marketing en communicatie kijken we naar het merk, de bewegende markt, ambities, kansen en bedreigingen. Beewan modereert en brengt jarenlange kennis en ervaring met honderden merken en bedrijven in. De uitkomst van deze eerste fase vormt het aanvalsplan met concrete doelstellingen.

Design

Het gekozen concept wordt in deze fase uitgewerkt naar design. Het gaat om de ruimtelijke vormgeving van een beurspresentatie, waarbij identiteit, communicatie, interactie en functies samenkomen. Daarnaast kunnen complete campagnes worden uitgewerkt die vóór, tijdens en na het event worden ingezet. Hierin wordt elke denkbare overdrachtsvorm vanuit Beewan ontwikkeld en geregisseerd: uitingen in printvorm, online, animatie, film, the works.

Realisatie

Door onze werkwijze zijn we in staat om effectief wereldwijd beursprojecten te realiseren, inclusief engineering, constructie, logistiek, AV- en lichttechniek, print, lead management, catering, installatie en afbouw. Bij de voorbereidingen van de realisatie van projecten onderzoeken we verschillende mogelijkheden, zoals lokaal bouwen of toch in eigen beheer. De zuivere kostenafweging speelt hierbij een doorslaggevende rol.

Evaluatie

De Beewan evaluaties gaan veel verder dan de subjectieve gevoelens (“het was wel behoorlijk druk op sommige momenten”) na een beursdeelname. Met de Beewan Return On Investment (ROI) Rapportage zijn we in staat om op een objectieve wijze de beursdeelname -of meerdere beursdeelnames in een jaarprogramma- te beoordelen. Dit rapport geeft inzicht over de verhouding tussen investeringen en opbrengsten, maar ook over de kansen voor verdere ontwikkeling van het rendement.