Hoe wij werken

Samenwerken voor het grootste effect

Stapsgewijs werken we vanuit jouw ambitie naar tastbaar resultaat.

Wij werken samen in een helder proces: van strategie, concept en design tot totale uitvoering. Altijd gericht op het te behalen effect. Deze combinatie van de resultaatgerichte werkwijze en het enorme referentiekader van Beewan is absoluut uniek.

Op de Logistica 2017 in Utrecht waren vijf exposanten succesvol tot bijzonder succesvol, op verschillende terreinen maar allemaal vanuit dezelfde werkwijze.

Strategie

Samen met de direct betrokkenen vanuit management, sales, marketing en communicatie kijken we naar het merk, de bewegende markt, ambities, kansen en bedreigingen. Beewan modereert en brengt jarenlange kennis en ervaring met honderden merken en bedrijven in. De uitkomst van deze eerste fase vormt het aanvalsplan met concrete doelstellingen.

Wil je meer weten over de strategische aanpak van Beewan? Klik hier

Concept voor uw beursdeelname

Design

Het gekozen concept wordt in deze fase uitgewerkt naar design. Het gaat om de ruimtelijke vormgeving van een beurspresentatie, waarbij identiteit, communicatie, interactie en functies samenkomen. Daarnaast kunnen complete campagnes worden uitgewerkt die vóór, tijdens en na het event worden ingezet. Hierin wordt elke denkbare overdrachtsvorm vanuit Beewan ontwikkeld en geregisseerd: uitingen in printvorm, online, animatie, film, the works.

Projectmanagement van uw beursdeelnames

Realisatie

Door onze werkwijze zijn we in staat om effectief wereldwijd beursprojecten te realiseren, inclusief engineering, constructie, logistiek, AV- en lichttechniek, print, lead management, catering, installatie en afbouw. Bij de voorbereidingen van de realisatie van projecten onderzoeken we verschillende mogelijkheden, zoals lokaal bouwen of toch in eigen beheer. De zuivere kostenafweging speelt hierbij een doorslaggevende rol.

Uitvoering van de beursdeelname

ROI en evaluatie

De Beewan evaluaties gaan veel verder dan de subjectieve gevoelens (“het was wel behoorlijk druk op sommige momenten”) na een beursdeelname. Met de Beewan Return On Investment (ROI) Rapportage zijn we in staat om op een objectieve wijze de beursdeelname -of meerdere beursdeelnames in een jaarprogramma- te beoordelen. Dit rapport geeft inzicht over de verhouding tussen investeringen en opbrengsten, maar ook over de kansen voor verdere ontwikkeling van het rendement.

Meer lezen over de ROI-rapportage van Beewan? Klik hier

programma management