Select Page

KEESTRACK

MATEXPO | KORTRIJK
PERFORMANCE IN EVERY DETAIL

KEESTRACK

MATEXPO | KORTRIJK
PERFORMANCE IN EVERY DETAIL

Full-service voor een groots verhaal tot in het kleinste detail.

Vraag

Hoe laat je het DNA van Keestrack terugkomen tot in het kleinste detail?

Proces

Tijdens de COVID pandemie werden er veel live events gecanceld. Toen de Matexpo in Kortrijk toch door kon gaan, wilden we, samen met Keestrack een concept neerzetten waarbij we ontmoetingen met bezoekers konden vieren. Naast de minutieuze aandacht voor de innovatie, machines en service die Keestrack kenmerkt, wilden we deze aandacht voor details ook naar voor laten komen in de aandacht voor hun klanten. Door verschillende customer journeys voor de doelgroepen van Keestrack te ontwikkelen, brachten we de belangrijkste touchpoints in beeld. We ontwikkelden een uitnodigende buitenstand met een informele sfeer en ruimte voor goede hospitality om het gastheerschap van Keestrack op een hoger niveau te brengen.
Om aandacht voor de kennis, kunde en passie van Keestrack te genereren gaven we de presentatie van de producten een leidende rol. Niet alleen door ze esthetisch krachtig neer te zetten, maar ook door de verhalen van de mensen en de geschiedenis achter deze producten te laten zien. Zo kwam de merkbeleving voor de bezoeker op meerdere plekken tot uiting, van groot gebaar tot klein detail, alles ademt Keestrack.

Resultaat

Mede dankzij de mogelijkheden die de stand en productpresentaties boden aan de experts van de standcrew, haalde Keestrack een recordomzet op de Matexpo.

Onze diensten

Engineering & productie | Grafisch ontwerp | Projectmanagement | Ruimtelijk ontwerp