Bouwen met Beewan als Europese partner

QATARGAS – World Gas Conference

Vraag

Help! Er waren al voorbereidingen getroffen voor de inrichting van een hospitality suite, het tijdelijke kantoor en thuis van de CEO van QatarGas. Ondanks herhaalde verzoeken en uitleg vanuit QatarGas begrepen de lokale partijen in Parijs helemaal niets van al dat gedoe over een simpele vergaderruimte.

Proces

We waren al eerder betrokken bij een deelname in Amsterdam voor dit bedrijf jaren geleden en wisten dus precies waar het om ging. Er waren nog maar 6 werkdagen, dus een kwestie van heel snel schakelen.

Effect

Het weerzien was onverwacht en hartverwarmend, met de persoonlijke complimenten van de CEO keerden we weer huiswaarts. Dit was weer een goed voorbeeld dat laat zien hoe belangrijk het is dat je elkaar goed begrijpt, terwijl het operationele werk niet eens zo ingewikkeld hoeft te zijn.

De World Gas Conference wordt ook weleens omschreven als de Olympische Spelen van de gas industrie. Tijdens dit congres presenteren landen nieuwe ideeën en de grote energie bedrijven nieuwe initiatieven. Het congres wordt ook gebruikt om langlopende contracten te sluiten of te bespreken.Voor de CEO van QatarGas is het van belang dat er momenten zijn waarop hij zich kan terugtrekken en belangrijke besprekingen in een CEO waardige omgeving kan voortzetten. 

De samenwerking met lokale partijen verliep niet voorspoedig omdat de lokale partijen niet goed wisten wat ze met de vraag in relatie tot het verwachtingsniveau uit het Midden-Oosten. Beewan heeft niet alleen de vraag ontvangen of wij binnen 6 dagen voor aanvang congres, de identiteit en hospitality willen verzorgen. Naast inrichting, art work, sfeer bepaling, heeft Beewan ook de catering en onsite service verzorgd.  

Samenwerken met Beewan als lokale partner in Europa? We vertalen het lokale ontwerp naar Europese normen en maatstaven, gaan zorgvuldig om met bestaande elementen en klantmaterialen, zorgen voor heldere kostenopgave en... we begrijpen precies wat er van ons verwacht wordt.