Voor elke 10 euro beursinvesteringen 272 euro terugverdienen

VANRIET Material Handling Systems - Beursprogramma en ROI

Vraag

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de investeringen voor deelname aan beurzen wordt terugverdiend?

Proces

Beewan beschikt over unieke expertise en referenties als het gaat om de verzorging van beursdeelnames met zichtbaar en hoger rendement. Het totale werkproces is hierop ingericht.

Effect

VanRiet weet precies wat het rendement van hun beurzen is en heeft dat rendement bovendien naar een indrukwekkend niveau weten te brengen.

VanRiet Material Handling Systems uit Houten geloofde niet meer in beurzen. De nieuwe stand –vanwege de toen nieuwe huisstijl- deed het niet echt, de drie beurzen per jaar deden pijn in de portemonnee en over de opbrengsten durfde niemand te speculeren. We zijn nu een aantal jaren verder, verzorgen acht beursdeelnames per jaar wereldwijd en die brengen samen 27,2 keer meer op dan ze kosten.

De Beewan ROI Rapportage maakt inmiddels onderdeel uit van de bedrijfsvoering en management informatie systemen bij VanRiet waarmee de resultaten van beursdeelnames op elk gewenst moment kunnen worden opgevraagd met één simpele muis-click. Beewan is strategisch aangehaakt, kent de ambities van het bedrijf en werkt als een extended team met het marketing communicatie team. Op die manier is het mogelijk om pro-actief te zijn en het bedrijf te helpen ontwikkelen. Voor de belangrijke beursdeelnames worden sessies gehouden en campagnes op maat ontwikkeld. VanRiet luistert heel goed naar haar markt, volgt de ontwikkelingen op de voet en presteert op de beursvloer dan ook bovenmatig goed. De investeringen voor het wereldwijde beursprogramma worden gemiddeld maar liefst 27,2 keer terugverdiend. Een uitzonderlijke prestatie waar we heel erg trots op zijn. 

Meer weten over ROI rapportage of beurs strategie in de praktijk? Bel of mail ons voor een presentatie aan de hand van cases, uiteraard geheel vrijblijvend. Of check de workshop kalender voor een sessie met je collega’s.