Volledige service op hoog niveau

Werkwijze om te ontzorgen

Persoonlijke service

Vanzelfsprekend kan dat, hoewel wij een turn-key werkwijze hebben waarin alle stappen voor een succesvolle beursdeelname zitten, kunnen we u ook helpen met een specifiek serviceonderdeel. Of het nu alleen om een ontwerp, realisatieaanvraag of ROI rapportage gaat, we zijn u graag van dienst.

Hiervoor is Beewan Digital een aantal jaar geleden opgericht. Beewan Digital zorgt onder andere voor digitale en virtuele ontmoetingen tussen onze klanten en hun doelgroep. De focus van dit team ligt op het verbeteren van de digitale ervaring tijdens fysieke en hybride evenementen en de ontwikkeling van op maat gemaakte digitale platforms.

Wij realiseren projecten over de hele wereld. Beewan maakt deel uit van het internationale event partnernetwerk IFES, waar wij desgewenst mee samenwerken. Altijd onder regie van onze ervaren projectmanagers.

Beewan is een groep van creatieve bedrijven met ieder een eigen marktfocus. Het komt regelmatig voor dat opdrachtgevers om digitale ondersteuning vragen of tijdelijke paviljoens bij sportevenementen. Voor ieder project geldt dan dat we het team samenstellen op basis van de behoefte en vraag van de klant, zodat we unieke oplossingen kunnen bieden.

De meesten beurzen worden vanuit een traditionele aanpak verzorgd. Al jarenlang gaat een bedrijf naar dezelfde beurzen met dezelfde beursaanpak. Ongeacht budget en stand afmeting, is het een goed idee om deze aanpak tegen het licht te houden.

Dat doen wij in creatieve sessie die wij modereren met hele verrassende uitkomsten. Deze uitkomsten vormen dan de input voor een concept en ontwerp.